Hold Podcast

By Hold Alapkezelő

Listen to a podcast, please open Podcast Republic app. Available on Google Play Store.


Category: Business

Open in Apple Podcasts


Open RSS feed


Open Website


Rate for this podcast

Subscribers: 1
Reviews: 1

Zoli
 Jul 27, 2020
remek!

Description

A Hold Alapkezelő kollégái, Balásy Zsolt és Szabó Balázs beszélgetnek a világról, ahogy ők látják. Tőzsde, gazdaság, politika, bulvár.

Episode Date
Hold After Hours - A félmeztelen podcast
00:58:01
A 4000 Ft-os málna; Miért kell kigúnyolni a politikusokat? Törökország megint omlik; A legextrémebb sport; Terrific Trillions; Elemzők a plázában
Aug 09, 2020
Hold After Hours - Minden buborék!
01:07:32
Pusztító GDP adatok; Konstans arany emelkedés? Minden buborék – Oldtimerek; Facebook, Amazon, Apple eredmények; Politikusok a FAANG ellen; Hogy van Dave Portnoy?; Kárpótlás-e az EU pénz? A klímarettegés visszatér!
Aug 02, 2020
Hold After Hours - Indexelünk
00:47:45
A hatalmi monopóliumokról; Akkor dollár short? Magyar tulajdon norvég cégben! Mitől Facebook a Robinhood? John Cleese a PC-ről Egy gondola bánt engemet
Jul 26, 2020
Mitől lesz jó az értékalapú befektetéseknek? - Hold After Hours
00:59:02
Olasz tapasztalatok; Baj, ha más találja ki a vakcinát? Lehet-e momentum a value? Baj-e a bérinfláció? Piaci kapitalizmus még az, amit látunk?
Jul 22, 2020
Hold After Hours - Kreativitás bármi áron
01:10:45
Több szabadságot a nemdohányzóknak? Kína tradel! Mi mozgatta az ingatlanárakat 140 év alatt? Elon Musk shortban önvezet; A szívünkben sikítsunk!
Jul 12, 2020
Hold After Hours - Túl bonyolult a világ?
01:10:54
Az érték alapú utazás és befektetés; Sztárvendégünk Horváth Áron – Merre mennek a budapesti ingatlanárak?; A bulinegyed és az Airbnb vége; Az emberek hülyék?; Wirecard botrány; A legnagyobb autógyártó: Tesla
Jul 05, 2020
Hold After Hours - Bécsi tapasztalatok
00:48:11
Kik azok az avokádók? Új csúcson az arany. Most menjen európai nagyvárosba! Bécs és a biciklizés komparatív előnyei. Meg lehet-e szorongatni a Dreher-t? Az ezer dolláros hajvágás
Jun 28, 2020
Hold After Hours - Dénes Ferenccel stadionozunk
00:37:00
Szitokszó a stadion? Mi a különbség labdarúgás és színház között? Szükség van egyáltalán magyar labdarúgásra Messi mellett? A piacinak álcázott adófizetői pénz Közalkalmazotti bértábla szerinti fizetést a labdarúgóknak?
Jun 21, 2020
Bemutatkozik a Hold After Hours
00:01:32
Ezt a másfél perces "ízelítőt" azoknak ajánljuk, akik nem ismerik adásunkat
Jun 16, 2020
Hold After Hours - Columbus: szobor helyett alap!
00:52:24
Mire jó a szobordöntögetés? Esés, vagy korrekció? Mit üzen a NY-i ingatlanpiac? Ki nyer a tőzsdén, avokádó vagy boomer?
Jun 14, 2020
Történetek az Alapkezelőből Szabó Lászlóval
00:31:42
Szabó Lászlóval a HOLD Alapkezelő elnökével beszélgettünk. Az első részben felidéztük 30 éves pályafutásának néhány meredekebb tőzsdei sztoriját. Most a második részt hallhatják, ahol az Alapkezelő életéből vett történetek dominálnak - ki nyer a tőzsdén, mit tanított Laci a GE vezetésének és hogyan telnek most a hétköznapok. Jó szórakozást!
Jun 09, 2020
Hold After Hours - Ingó ingatlanárak
01:00:58
Az ingatanárakról és home officeról bőven; sztárvendégünk Dénes Ferenc, sportközgazdász; szükség van-e női esportra? Magyarország kis ország? Bika-medve szobor Budán
Jun 07, 2020
Szabó László, kétszeres nyugdíjas
00:52:14
Immár fél éve, hogy Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke leadta a Platina Pí alap kezelését, mondhatjuk, másodszor is nyugdíjba vonult. Ennek ürügyén beszélgettünk arról, hogy mi vitte erre a döntésre, mennyiben volt köze a piacokhoz. Felidéztük 30 éves pályafutásának néhány meredekebb tőzsdei sztoriját, beszélgettünk többek közt MOL-OMV felvásárlásról madártávlatban, valamint a bivalyfarm is előkerült. Az interjú két részes, a második részben az Alapkezelő életéből vett történetek fognak dominálni. Jó szórakozást!
Jun 02, 2020
Hold After Hours - Védjük meg a magyar vállalatokat?
01:05:33
Miért rettegjük valójában a svéd modellt? Mit üzen az Ikarus? Lufthansa megmentés; Közösségi média, a természetes monopólium? Kínos-e házhoz szállítani egy top étteremnek? Mit üzen az Ikarus?
Jun 01, 2020
Hold After Hours - Avokádók a boomerek ellen
01:02:11
Adásunk tartalmából: a hallhatatlan, nyafogó avokádó; negatív kamatok hatása a pizzára; savanyú a magyar eper; segélyből Bitcoin; karantén helyett kötelező futást
May 24, 2020
Hold After Hours - Határok nélkül
00:59:44
A Hold After Hours-ban podcast formátumban tárgyaljuk meg azokat az eseményeket, amelyeket a piacon, gazdaságban, politikában, vagy akár a mindennapi életünk során láttunk, hallottunk, vagy olvastunk. Megpróbálkozunk a szokásosnál könnyedebb hangvétellel és szórakoztatóbb tartalommal előállni, reméljük, örömmel fogadják. Bővebb információ az Alapblogon.
May 17, 2020
Hold After Hours - Elon Musknak R2-D2-ja született
00:47:51
Kedves olvasóink, hallgatóink, a Hold After Hours-ban podcast, azaz csak audio formátumban tárgyaljuk meg azokat az eseményeket, amelyeket a piacon, gazdaságban, politikában, vagy akár a mindennapi életünk során láttunk, hallottunk, vagy olvastunk. Megpróbálkozunk a szokásosnál könnyedebb hangvétellel és szórakoztatóbb tartalommal előállni, reméljük, örömmel fogadják. Bővebb információ az Alapblogon: https://alapblog.hu/hold-after-hours-elon-musknak-r2-d2-je-szuletett/
May 10, 2020
Hold-On: Vírus és pénzszórás
00:51:56
Zsiday Viktor, Szabó Dávid és Balásy Zsolt beszélgettek arról, hogy mi fog változni a gazdaságban a vírus hatására. Lesz-e alapjövedelem, hogyan lehet azt finanszírozni, a magyar állam miért nem segít a munkanélkülieken, sőt, a végén még a budapesti közlekedést is megszakértették kollégáink, jó szórakozást!
May 04, 2020
Hold After Hours - Ugyanannyit keressen egy női és egy férfi labdarúgó?!
00:48:48
Kedves olvasóink, hallgatóink, a Hold After Hours-ban podcast, azaz csak audio formátumban tárgyaljuk meg azokat az eseményeket, amelyeket a piacon, gazdaságban, politikában, vagy akár a mindennapi életünk során láttunk, hallottunk, vagy olvastunk. Megpróbálkozunk a szokásosnál könnyedebb hangvétellel és szórakoztatóbb tartalommal előállni, reméljük, örömmel fogadják.
May 03, 2020
Hold After Hours - Olajat a futballistáknak!
00:43:28
Kedves olvasóink, új formával jelentkezünk. Ezúttal podcast, azaz csak audio formátumban tárgyaljuk meg azokat az eseményeket, amelyeket a piacon, gazdaságban, politikában, vagy akár a mindennapi életünk során láttunk, hallottunk, vagy olvastunk. Megpróbálkozunk a szokásosnál könnyedebb hangvétellel és szórakoztatóbb tartalommal előállni, reméljük, örömmel fogadják.
Apr 27, 2020
Hold After Hours – Vírus a tőzsdéken, a magyar gazdaságban és az Airbnb-ben
00:45:11
Kedves olvasóink, új formával jelentkezünk. Ezúttal podcast, azaz csak audio formátumban tárgyaljuk meg azokat az eseményeket, amelyeket a piacon, gazdaságban, politikában, vagy akár a mindennapi életünk során láttunk, hallottunk, vagy olvastunk. Megpróbálkozunk a szokásosnál könnyedebb hangvétellel és szórakoztatóbb tartalommal előállni, reméljük, örömmel fogadják. Az adáshoz plusz információkat itt találhatnak: alapblog.hu/hold-after-hours-hogyan-kezeljuk-a-valsagot-magyarorszagon
Apr 15, 2020