Viktigt på Riktigt, by Carin Coach

By Carin Hansdotter Bladh

Listen to a podcast, please open Podcast Republic app. Available on Google Play Store.


Category: Business

Open in Apple Podcasts


Open RSS feed


Open Website


Rate for this podcast

Subscribers: 1
Reviews: 0
Episodes: 54

Description

”Tillvaron tolkad genom ett sinne” Podden är för Dig som är nyfiken på Ditt liv. Hur du upplever det nu och vad du vill göra med det. Carin Coach (Carin H Bladh) bjuder på inspiration från sin mångåriga yrkesbana som professionell Coach, ICF Master Certified Coach, med konkreta smakprov från bland annat NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Starten går genom en sinnesresa – hur tolkar vi egentligen all information som sköljer över oss? Co-host är Martin Lindeskog, nestor inom podderi och gästerna står på kö. Med respekt för Dig, kära lyssnare och din dyrbara tid – så startar vi med avsnitt på ca 15 min. Hoppas du vill följa oss, interagera – dela vidare till flera som vill upptäcka vad som är viktigt på riktigt i livet. ”Jingel-Jim” har skapat musiken och konstnären Klara Bladh har skapat Artwork – äppleträdet där idéerna väcktes och fortsätter att utvecklas och växa fram!

Episode Date
Top secret och ...
33:42

Podavsnittet bjuder på hemligheter - "hemlig gäst" och lite secrets om varför noggrannheten i professionell coaching är så stor. 

Vilket värde kan du hitta i avsnittet - det gömmer sig godsaker för dig som lyssnar - vad du kan omvandla i din verksamhet.

Det finns en tillhörande bloggpost - som vanligt - där du får lite mer kött på benen. Och sedan: Lyssna och kom med feedback!

Vill du ha mer av coaching i podden!? Tacksam för din co-creation och dina synpunkter - du som lyssnar. 

Shownotes anteckningar med länkar:

May 30, 2023
Fräscht och flått utan fett! NYHET! Vi kör LIVE – coaching i poddavsnittet!
32:59

Fräscht och flått utan fett… What!? Kanske du tänker, hur hänger det här ihop? Jo, det ska jag berätta.

När du får träffa vår hemliga gäst i dagens poddavsnitt så kommer det hela at kännas som en ”rinse”, en mental rensning och lust att bidra, göra små medvetna saker i vardagen för att bidra till en större helhet. Jobba, tänka förebyggande!

Där fann vi varandra i den gemensamma inställningen – den hemliga gästen och jag. Det är vad min professionella coaching också går ut på: Att verka för ett resultat som frigör mer energi, kraft och positiva möjligheter för den som t ex leder eller äger en verksamhet och för alla involverade – runtomkring.

Det här förenar mig också med min co-host, Martin Lindeskog -som tack vare att sprida det goda ordet ger fler och fler möjligheter att berätta vad som ”gömmer sig” bakom de företagsnamn och verksamheter som folk ägnar sin energi åt om dagarna. Hur hänger det här ihop med en större bild!?

Shownotes anteckningar med länkar:

May 16, 2023
”Hela världen är min nöjespark!”
42:40

Lyssna på entreprenören som med 30 års erfarenhet kan njuta av de bästa vitsorden från proffs i USA. Nu möjliggör han växande på den svenska utvecklingsscenen där lärande, välmående och högre syfte har flyttat närmre vartenda köksbord. Här finns chanser för experter, företag, användare i ett helt unikt upplägg. Lyssna på Robert Bloom när han beskriver vad myflow är och vad han och hans ”Lila familj” kan bidra med! Obs! Det ska vara ett l och när du ser myflows härliga färg så inser du varför. Förresten, har du kollat in loggan!?

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (42 minuter) spelades in den 26 april, med hjälp av av BoomcasterMartin gjorde redigering och efterproduktion i Altu. Transkription (beta) genom Boomcaster.

May 02, 2023
Andreas Bengtsson, Framtidscoach
37:32

Andreas Bengtsson, Framtidscoach delar med sig av sina kloka tankar och steg framåt…

Jag kan avslöja att i själva poddavsnittet hittade vi nya grejor, fick inspiration av varandra alla tre, Andreas, Martin Lindeskog, jag och…

  • Vi masserade begreppet manlighet
  • Vi talade om närvaro
  • Hur komma i kontakt med sina känslor
  • Skillnaden på mål och riktning… 
  • Och som vanligt dök det upp en spännande Cliffhanger! 

Det finns något konkret till dig – ett hett tips som syns i bloggtexten!

Leta reda på Shownotes

  1. Titta under titeln på avsnittet, där det står en sammanfattande text.
  2. Tryck på "show more" om det behövs.
  3. Klicka på länkarna för mer information

För en ännu mer givande upplevelse, testa en ny poddradioapp. Martin har gått igenom 15 nya applikationer i avsnittet, New Podcast Applications.

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (37 minuter) spelades in den 12 april, med hjälp av av 

Apr 18, 2023
PINTEREST! Annica Thorberg slår huvudet på spiken!
36:00

Entreprenören Annica Thorberg, från eget bolag MARKETINGHOUSE, bjuder oss på sin erfarenhet och en resa genom business, bolag uppgång, konkurs och som en rodeocowboy uppe i sadeln nästa dag! Hennes hisspitch är klockren, där kraft, humor och känsla strömmar lång väg. In och lyssna på hur poddavsnitt efter poddavsnitt bygger värde i form av igenkänning, inspiration, lärande, nya idéer, chans till kontakter!

Kom ihåg att kika i de fina shownotes, anteckningar med länkar, som Martin Lindeskog – min co- host och nestor inom podderi fixar så galant! Där finns värdefull information att hämta!

Och du! Är du i ett Start up – läge – eller bara är nyfiken på coaching: Gör som andra: #callcarincoach!

Shownotes anteckningar med länkar:

Apr 04, 2023
”Berättelsen om Konsert Delux”. Dokumentär av Mikael J Boson.
33:43

Känslan och finliret i dokumentärfilmandet startade tidigt för Mikael J Boson. "Viktigt på Riktigt, by Carin Coach" är min podd som bjuder på överraskningar av alla möjliga slag. Våren 2023 har vi fokus på möten och vad de gör med oss, hur det utvecklar oss och vart det hela tar vägen! I dagens poddavsnitt rullas flera stories upp. Det startar med hur Mikael som 10-åring började sin filmbana i farfar Sven Johanssons biograf i Simrishamn. Bland filmrullar, popcorn och på en cykel mellan fyra olika biografer med analog produktion startade det som idag heter FILMSNICKERIET.

Snart rullas filmstoryn upp och i podden får vi höra dokumentären: Berättelsen om Konsert Delux. Hela tiden känns både Kalifornien och Hollywood nära. Och allvarligt! Du bara måste ge dig själv chansen att läsa bloggtexten som följer med podden (ligger som länk här i shownotes anteckningarna). Där hittar du ett längre citat av Mikael, mer om hans dokumentärfilmande, andra filmer, lite om vad som ligger i pipen och … så klart har vi en Cliffhanger!

Trevlig lyssning och vem tror du har glädje av att lyssna och inspireras. Som vanligt – vi är idel öra för vad du tänker, tycker…

Skapa dig en strålande tisdag!

Shownotes anteckningar med länkar:

Mar 21, 2023
Gnistan i mötet
34:12

I poddavsnittet får du lyssna till en kvinna, Malin Svensson, som utvecklar värdet av relationer i business, verksamheter och livet som helhet. Hon har följt sitt flow och arbetat och levt utomlands i hela sitt vuxna liv, Spanien, Italien och med internationella uppdrag – samtidigt som hon varit stadigt kopplad till Sverige.

Tillsammans hovrar vi över vad det är som sker i de där mötena som får det att gnistra till och skickas vidare i ett nätverkande av kontakter, personer, inspiration, idéer och ibland en känsla som bär frukt längre fram.

Jag gläder mig åt att du som fått syn på min podcast, ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” nu får chans att möta Malin och hennes klokskap. Se vad som händer för dig i mötet med avsnittet!

Kul och tacksamt när du återkopplar till oss, eller hur Martin Lindeskog, min eminente co-host!?

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (34 minuter) spelades in den 22 februari, med hjälp av av BoomcasterMartin gjorde redigering och efterproduktion i Altu. Transkription (beta) genom Boomcaster.

Mar 07, 2023
MÖTET
35:04

”Känslan som du skapar – känslan som de tar med sig”

I dagens poddavsnitt får du chans att möta författaren till citatet ovan och boken:

”Konsten att möta sig själv och andra”.

Rikard Karlsson, kärlkirurgen på NÄL i Trollhättan, berättar om hur NÄRVARO, HUMOR, TYSTNAD och OMTANKE blir till fyra pelare som bär hans föreläsningar.

I 20 år har han arbetat som läkare och det arbetet finns nu gestaltat i hans bok. Med ett gestaltande berättande hör och ”ser” vi också, i poddavsnittet, framför oss – hur det kan ha sett ut – när Rikard på Rival i Stockholm för första gången mötte Christer Olsson, ”the one and only”, som jag brukar säga och… in och lyssna! Se vad du tar med dig till dina möten… och i kommande avsnitt får du refill till mera och flera reflektioner!

Ha en fin stund där du är och sprid gärna ”det goda ordet” som min eminente Co-host och nestor inom podderi, Martin Lindeskog, brukar säga.

Gör som andra! #callcarincoach

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (35 minuter) spelades in den 16 februari, med hjälp av av BoomcasterMartin gjorde redigering och efterproduktion i Altu. Transkription (beta) genom Boomcaster.

Feb 21, 2023
SMARTARE
40:07

I början av 2023 berättade jag, som till vardags kallas Carin Coach, att jag vill väva ihop saker som ska ge både energi, lust, lärande och en känsla av lätthet i arbetsvardagen för dig som valt att följa mig och min verksamhet.

Hoppas att jag är på rätt spår! 

Vad tycker du? Tacksam för din feedback!

Här kommer ett nytt poddavsnitt - fullsmockat med det som vi hoppas ska ge just det jag nämner ovan: Inspiration! 

/Carin Coach 

Shownotes anteckningar med länkar:

Feb 07, 2023
D a g e n s i n d u s t r i
33:38

Kära poddlyssnare! Faktum är att du behöver lyssna på hela poddavsnittet med "the one and only”: Richard Lium, som kläckte idén till Dagens industris VD & Entreprenörsnätverk för att få en känsla för varför jag glesat isär bokstäverna som jag gjort i rubriken här.

Syftet är att ge dig som läser och lyssnar nyfikenhet och chans till egna tankar: Vad innebär nätverkande för mig? Var i nätverksfältet befinner jag mig.

Under samtalet i podden, på ca 30 minuter, berättar Richard om nätverkande, bakgrunden, starten 2015, förvärvet av nätverket CLOSE, framtida satsningar, nyttan, värdet, lärandet och … Martin, nestor inom podderi berättar om hur poddverktyget kan flätas samman med olika business. Undertecknad touchar coaching, olika certifieringar (utbildningsnivåer, erfarenhet) som administreras av ICF Global.org…

Martin Lindeskog – nail it – du kommer att höra ekot av tystnad när vi sätter punkt!

Tack för att du lyssnar och peppar oss efter vägen!

/Carin Coach

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (33...

Jan 24, 2023
”Vad kan vi göra bättre?”
35:13

Citat från Nätverksdrottningen, Yvonne Kappel som gästar podden och öppnar vårens säsong för podden.

Här bjuds på fakta, tankar och överraskningar kring nätverkande, business, podcast, relationer, professionell coaching mm.

Bland annat så slängs själva nestorn i podcasting – vips – ut ur sändningen och vi kör bara på… In och lyssna!

Önskar dig kära lyssnare en brilliant nätverksstart på ditt verksamhetsår 2023

/Carin Coach

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (35 minuter) spelades in den 4 januari, med hjälp av av BoomcasterMartin gjorde redigering och efterproduktion i Altu.

Jan 10, 2023
Julkarameller att suga på i podden
29:00

Säsongsavslutningen i ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach ” bjuder på julkarameller att suga på…

Det är karameller som blickar bakåt – känns i nuet - och ger smak på våren 2023.

Vi kan avslöja att vi namedroppar några lyssnare, att Carin Coach hovniger, även om det inte syns- ännu och…

Nyheter och utvecklingsexempel kommer att rada upp sig – så häng på och lyssna och TACK! För att du följer podden.

För oss är det en stor ära att ha dig som lyssnare och vi: är Carin Bladh, Carin Coach, med Co-host och nestor inom podderi: Martin Lindeskog.

Shownotes anteckningar med länkar:

Dec 27, 2022
”Puman jobbar för jämlikheten”- LISTEN!
32:21

Konstverket heter LISTEN och rösten har varit det bärande elementet i skapandet, säger Camilla Akraka, konstnär när hon gästar min podd, ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach”. Poddavsnittet publiceras tidig Luciamorgon 2022, en tisdag. Det bar blev så – passar – passar inte? Lyssna, som vanligt, när du vill – så smidigt med podd.

Tänk att man kan få fram ett urgrundsvrål genom polyester Composite och med nordiskt guld i käftarna!!! Inte undra på att jag fumlar lite inledningsvis i början på poddavsnittet. Vilken kraft! Det var så mycket nytt som dök upp i samtalet – rent värde, vad Camilla hittat, vad jag själv hittat: för fortsatt utveckling av min coaching och hur vi ska arbeta med podden för dig som lyssnar. Alltså ni måste bara in och lyssna!

Två kunder i rad förknippade med stål och energi som strålar rakt genom etern. När du lyssnar, tips hala fram din telefon och titta på Instagram – Skumraskcollection. Camilla berättar om namnet, Martin är laddad till tänderna och Carin Coach bara ryser och ryser…

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (32 minuter) spelades in den 2 december, med hjälp av av Ringr appen. Martin gjorde redigering och efterproduktion i Altu.

Dec 13, 2022
Resultat: Toppsäljare sålde för miljoner!
38:50

Vilken nytta har man av professionell coaching? Vilka resultat kan man förvänta sig? De frågorna har jag förstått att de som är nyfikna på coaching ställer sig. Jag är säker på att mina kunder har tänkt på det och jag undrar, handen på hjärtat, om jag lyckats förklara det för dem ordentligt, innan vi kommit i gång med samarbetet. Skärpning Carin Coach! Hösten 2022 stiger kunderna in i min podd, "Viktigt på Riktigt, by Carin Coach" och berättar osminkat: Hur kom vi i kontakt, syftet med coachingen, nytta och vilka resultat det blivit.

Toppsäljaren, ”Stålmannen”, Sven Peterson berättar personligt och öppet om hur och varför han, från en konservativ stålbransch, valde mig som coach – hur han grovstädade (inom sig själv och med annat) före uppstarten av coachingen. Hur han medvetet lösgjorde tid för utvecklingsprocessen. Sven jämför också idrotts-coaching – där någon står och skriker på dig – med de metoder som vi (Sven & Carin Coach) arbetat med.

Sven fokuserar på mätbara resultat och säger i poddavsnittet: ”Det är enkelt! Sälja stål handlar om siffror – resultat i pengar och ton”! Sven berättar om de NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) övningar som vi jobbade med. Om du vill höra varför han en gång var på vippen att svimma, så måste du bara in och lyssna! Han tar upp flera effektiva övningar som vi jobbade med och du som läser kanske känner igen att du testat någon av dem med mig.

Shownotes anteckningar med länkar:

Nov 29, 2022
Världsmästare – på riktigt - gästar podden!
39:33

I dagens poddavsnitt i ”Viktigt på Riktigt, by Carin Coach” för du höra om värdet av att sätta mål. Hur en trebarnsmamma gjort för att bli världsmästare med VM guld, EM och internationella meriter- Och varför bågskytten Ulrika Sjöwall sökte upp mig som coach.

”Man måste gilla resan”, säger Ulrika och Carin Coach applåderar så det ekar.

Proportionerna… hur många sekunder står man på prispallen och hör nationalsången – jämfört med antal nedlagda timmar… Det utvecklar Ulrika så att både co-host Martin Lindeskog och jag drar efter andan. Kanske du också – när du går in och lyssnar – och mest av allt:

Få träningsinspiration av Ulrika!

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (39 minuter) spelades in den 19 oktober, med hjälp av Ringr appenMartin gjorde redigering och efterproduktion i Altu.

Nov 15, 2022
“Life is like a salami!” - Dr Tünde Erdös
01:03:37

Hello guys!

Enjoy 1 hour of deep knowledge of how to stay present in the situation, and the circumstances where You are.

Dr Tünde Erdös ICF Master Certified Coach (kind of Black belt in coaching), Martin Lindeskog, nestor in podcasting, and I – we are inviting you to share a moment with us.

Prepare yourself with some coffee or tea. Have some pen and paper ready by your side. Give yourself space for thinking, relaxing, writing and enjoy your findings!

Please let us know what your take is from this episode. We would really appreciate that!

Connect with us in the easiest way for You!


Show notes with links to articles, blog posts, products and services:

Nov 01, 2022
Tröskeln att gå till gymmet är borta! De är bara att komma! FIT bjuder på världsklass!
32:21

Tröskeln till Petra Brodins gym i Säffle är borta! In och lyssna på hur hon skapat ett GYM i världsklass… ett GYM som fungerar som en magnet på de som tränar. Varför har hon lyckats?

Hur gör hon – vilka är de viktiga delarna och detaljerna?

Ta tag i din kropp – Ta tag i din knopp!

Vill du klura ut vad ”KGK” är för något så behöver du in och lyssna på poddavsnittet i min podd ”Viktigt på Riktigt by Carin Coach” och … Oavsett var i landet du bor, tränar - inte tränar, så är ambitionen att du ska få en hejdundrande inspiration till att ta tag i din kropp, i din tillvaro, i ditt affärsliv och hela ditt vackra liv på det sätt som är bäst för dig!

Här är länken till lyssning och i bloggposten toppar vi med lite foton från gymmet & poddvärlden.

Det vill du inte missa – eller hur!?

Ha en strålande dag!

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (32 minuter) spelades in den 10 oktober, med hjälp av Ringr appen. Martin gjorde redigering och efterproduktion i Altu.

Oct 18, 2022
”Kraften i coaching är kommunikation!”
32:53

Dagens poddavsnitt är kryddat med den energin. En av mina kunder, Daniel Lindén VD på Dala Bygg och Betong, berättar om hur kraften i coaching handlar om kommunikation. Vi är råa, autentiska och du får höra om en sida av Carin Coach, som du kanske inte sett.

Undrar hur min eminente co-host, Martin Lindeskog tycker att avsnittet blev. By the way: Kontakta Martin om du vill starta en egen podd! Vill du testa coaching? Gör som andra: #callcarincoach!

Shownotes anteckningar med länkar:


Avsnittet (32 minuter) spelades in den 29 september, med hjälp av Ringr appen. Martin gjorde redigering och efterproduktion i Altu.

Oct 04, 2022
När podden går på sommarlov – vad gör du då?
34:29

Lyssna ikapp de du missat från ”Viktigt på Riktigt”!

I det här avsnittet blickar vi framåt – vad som komma skall när vi är tillbaka från sommarlivet.

Ta chansen att lyssna ikapp – om du inte har lyssnat på avsnitten förut. Vi har haft teman, fantastiska gäster – kanske är du en av dem – gästerna.

Tänk om alla ni som varit gäster passar på att tipsa 10 personer att vänner bekanta, affärsbekanta ska in och lyssna på er. Då kanske det blir åka av, business och justa öppningar. Så har det blivit för minst två av våra gäster, eller hur Martin Lindeskog?

Fortsätt att lyssna, ge oss er välbehövliga feedback så vi utvecklas och lever som vi lär.

Det ligger en plan för hösten och ändå – ös på med frågor och tips, så kul att höra.

Vad vore vi utan er lyssnare? Det talar vi om i avsnittet så till den milda grad att vi glömmer att berätta hur ni lättast får kontakt med oss. Här är våra respektive webbadresser: www.CarinCoach.se och www.TeaParty.Media.

Shownotes anteckningar med länkar:

Jun 07, 2022
Sisu Sauna och Coaching – ”Den som har frågan är chef”
33:15

Det är vad vi talar om i poddavsnittet som släpps här i maj i min podd Viktigt på Riktigt, som bromsar in så smått inför ”Sommarlovet”.

Ta chansen, möt Barbro Teir, the one and only, som bor i trakten av Helsingfors, Finland. Lyssna på hennes tankar om ledarskap, hennes erfarenheter och vilka namedroppar hon månne… eller var det jag som sa?

Martin Lindeskog är som vanligt med och ger oss utrymme ”att sprida det goda ordet” – sätta värde på yttrandefriheten, vitsen och värdet med en podd både för den fria tanken, för lärande och för utveckling av business och verksamheter.

Barbro tar upp tre saker att lägga på minnet kring ledarskap, hon talar om människoledarskap, tidsanvändning och hierarki. Vi hinner med en del jämförelser mellan t ex coaching, mentorskap, rådgivning, handledning och terapi. Vi berör också gränser mellan länder, gränstrakterna och… Carin– jag alltså – håller bara nästan vad jag lovat…

In och lyssna, så du får höra om saunan och citatet från Tove Jansson – vad ”Too-Ticki” säger…

Shownotes anteckningar med länkar:


May 17, 2022
När varumärket synas i sömmarna
37:57

Ja, när syns ett varumärke egentligen och hur? Lyssna på Bo Melin som med 30 års erfarenhet från branding generöst delar med sig av tips och trix. Min eminente co-host och nestor inom podderi – Martin Lindeskog namedroppar också och undertecknad har en lösning på ett problem.

Det här vill du inte missa – eller hur!? Tack för att du lyssnar och fortsätt att skicka feedback till oss – vi blir så glada!

/Carin Coach - ICF Master Certified Coach – med passion för lärande och utveckling!

Shownotes anteckningar med länkar:


Apr 26, 2022
Se omvärlden med en 6-årings blick och fem varför i fickan!
38:50

”Se omvärlden med en 6-årings blick och med fem varför i fickan! Då är du gott rustad inför framtiden!”

Så avslutar ”the one and only” Christoffer Levak, Learning & Development Manager at Coca – Cola Europacific Partners, samtalet i poddavsnitt nr 33 (säsong 5, avsnitt 7) i Viktigt på Riktigt.

Dessförinnan har han berättat om varför han brinner för lärande och vilken nytta han har av det i jobbet. Han ger oss inspel kring hur hans digra erfarenheter inom business och affärsutveckling ser att det coachande samtalet är outstanding för att skapa lärande inom all typ av verksamhet och business.

Shownotes anteckningar med länkar:


Apr 12, 2022
Let's digg around Gig!
32:24

Vi får träffa Simon Cederholm igen, som utvecklar resan från entreprenörstänket vid Farmors hallonhäck - till Waterfront i Centrala Stockholm.

Hur företaget Proserve samlat 600 giggare – redo att serva kunder inom PR, kommunikation och marknadsföring.

Även om vi har cirklat kring Gigekonomi – generationsgränser, nytänk i två poddavsnitt à 30 minunter så upptäcker vi att vi typ bara skrapat lite på ytan.

Ps. Kom ihåg att vi är nyfikna på vad du vill höra mer om… Vi har grymma planer med podden inför hösten! Hör av dig!

Shownotes anteckningar med länkar:


Mar 29, 2022
Hur ställer vi om till ett mer hållbart samhälle och ett hållbart liv?
33:49

Hur gör vi för att bidra till ett hållbart samhälle genom ett attraktivt och balanserat liv och affärsliv? Det pratar vi om i dagens poddavsnitt med förändringsledaren och greenfluencern Annika Sundin som driver det hållbara inpirationskontot Medveten i stan på instagram, hashtag #medvetenistan

Vi pratar om vilka små och stora steg som är viktiga och vad är allra viktigast. Annika berättar om hur hon ser på ansvarsfrågan och vad vi enskilda privatpersoner kan göra, både privat och på jobbet. Spoiler alert – det handlar bland annat om att starta idag!

Det blir två eller är det tre applåder för våra möjligheter och för hoppet! Du kan höra mina klapprande händer i poddavsnittet.

Ämnet är enormt och vi sveper över stora områden så in och lyssna på Annika Sundin och min eminente Co-host Martin Lindeskog.

Min stora förhoppning är att du ska få rejäla så kallade ”take aways”, godsaker att bli nyfiken på och framför allt prata om, dela vidare, bidra med små steg vidare och vidare… som positiva ringar på vattnet.

Flera andra störtsköna poddgäster nämns i avsnittet som t ex Simon Cederholm och Christian Skantze.

Shownotes anteckningar med länkar:


Mar 15, 2022
Det ska vara roligt att sälja!
31:45

Tänk Dig att få göra en spännande säljresa med Maiwi!

Lyssna på det här poddavsnittet och lär dig mer om hur smidigt du kan sälja genom: ”Sluta sälj - börja sälja!” citat Maiwi.

Här får du chans att lära dig nytt och mer om sådant som du kanske inte tänkt så noga på. Eftersom min gäst idag är Maiwi Wernersson så blir det ”Maiwiskt”!Ingen kan som hon göra försäljning, lockande, aptitlig, lättsam, spännande och rolig!

Min eminente Co-host, Martin Lindeskog är som vanligt med och förgyller poddavsnittet med sina underfundiga kommentarer. Det blir en nostalgitripp också – spana in mitt blogginlägg på www.carincoach.se

In och lyssna, sprid och dela – då kommer Maiwi tillbaka och berättar den spännande storyn om Cafét som … Du vill inte missa den storyn – så mycket lärande i den!

In och lyssna - gå sen ut och gör världen lite vackrare, lite bättre, liter roligare: Du är ju där!

Shownotes anteckningar med länkar:


Mar 01, 2022
Från Farmors hallonhäck till Giggare på Waterfront!
37:17

Följ med när Simon Cederholm guidar oss genom sin utvecklingsresa som giggare och entreprenör. En hisnande resa som startade med en rastlöshet och ett driv.

Drivet av att tjäna pengar - hade tråkigt – hur säljer man hallon? Hur blir hallon min sommarpeng. Farmor och glasburkarna – smak och glädje – och nog går tankarna till Petter Stordalen och ”Jordgubbsfilosofi”, göra det allra bästa av de ”jordgubbar” man har.

Framgångsrik – vad är det? Hur vet man det när man är 10 – 15 år?  Mentorer och rådgivare har kantat vägen och Simon var 16 år när han startade första företaget.

In och lyssna och dela! Vid magiska 13 delningar på Sociala Medier så kommer Simon tillbaka och berättar mer om hur han tar sin hallonresa vidare till näringslivet i Stockholm!

Shownotes anteckningar med länkar:


Feb 15, 2022
Doktor Lagom och Hälsorevolutionen!
41:06

Professor Fredrik Nyström har nyligen släppt en bok: ”Radikalt lagom” som handlar om hur vi kan välja och förhålla oss till träning, kost, njutning – ja, du hör: Livet alltså.

Boken sålde slut på nolltid – så jag har inte läst den. Däremot har jag haft förmånen att tillsammans med Martin Lindeskog få lyssna på Fredriks forskning, humor och rön.

Haka på och lyssna du med!

Vad sägs om att få ta del av:

LAGOMMETODENS GYLLENE REGLER: (här tre utvalda)

1. Träna aldrig mer än du behöver.

3. Var tjock och lycklig.

9. Vin är din nya hälsodryck.

Och vidare:


Vill du läsa mer och se fler bilder på Fredrik – t ex från hundpromenaden, gå in på min blogg! Där finns länkar som tar dig direkt till källan!

Shownotes anteckningar med länkar:


Feb 01, 2022
"Vill du hjälpa oss att bli svenska mästare?!"
45:35

Lyssna på Stig Wiklund som genom att säga JA berättar om värdet av att våga. Du får storyn om hur han kom in på mental träning & coaching via travhästar och jordbruket uppe i norr. Du får höra om hur poddar kopplar ihop människor, verksamheter och ger chans till utveckling och nya språng! Det regnar GULDMEDALJER i poddavsnittet och en hel del stekheta tips! Läs mer i bloggen på www.carincoach.se Då får du se fina bilderna på Stig och hans adepter in action!

Som vanligt! Tack för att du lyssnar och som Martin Lindeskog så fint säger: "Sprider det goda ordet!"

Shownotes anteckningar med länkar:


Jan 18, 2022
Trampa den positiva pedalen i botten och se vad som händer i ditt liv!
38:10

Fråga dig Varför? In och lyssna på poddavsnittet med grymmaste Rasmus Biasi som gästar oss så kepsarna fladdrar till av vinddraget!

Du kommer att få höra Storyn om trisslotten till tjejen som satt på ryggsäcken och tiggde.

Du kommer att få reflektera över missförstånd pga förväntningar som inte förankrats. Rasmus ställer frågan: Varför ska man tjäna en miljard?

Tack för ditt engagemang och snälla du klicka, gilla, kommentera, dela och lämna din synpunkt! Hjälp oss att nå 42 aktiva handlingar! Då, vid 42, så kommer Rasmus tillbaka och förgyller min podd om vad som är ”Viktigt på Riktigt”!

Shownotes anteckningar med länkar:


Jan 04, 2022
Ekvationen på LinkedIn - lyssna på lösningen!
44:52

Har du funderat på hur mycket tid du spenderar på Sociala Medier och till vilken nytta?

Okey! Då har jag ett tips till dig. Sätt dig tillrätta och lyssna på det här poddavsnittet med Robert Lindberg.

Ta fram papper och penna. Var beredd att lyssna flera gånger och håll i hatten för innan vi har talat klart så har vi dressat av värdet av sociala medier, här specifikt LinkedIn, och sitter där in på bara benet i värmen av en lägereld och hör det urminnes mänskliga knastra.

Är du det minsta intresserad av att fördjupa dig i värdet av och närvaron kring sociala medier så ska du ta kontakt med min eminente Co-host Martin Lindeskog och Robert Lindberg för vidare guidning och inspiration.

In och lyssna på vad de säger! Vid ett tillfälle sammanfaller utmaningen med kundernas behov – PRECIS – med det som jag arbetar med: Hantverket. Det som inte går att helt förpacka, ännu mindre standardisera.

Shownotes anteckningar med länkar:

Dec 21, 2021
Petra är en fena på att locka männen!
31:05

Det talas mycket om hållbarhet och vad är det egentligen. Hur kan vi relatera till det på ett individuellt plan. Hur gör vi oss hållbara?

In och lyssna på hur Petra Brodin – The one and only” – bland annat lyckas locka både kvinnor och män till gruppträning på sitt GYM i Säffle.

Petra älskar rörelse och lyssna på poddavsnittet så får du höra varför hon driver sitt gym. Håll utkik och följ med i mina socialmedia-kanaler. Har du tur får du se en film från hur Jumping – går till! Det är häftigt och hur kunde jag, Carin Coach se det i Prag?!

Shownotes anteckningar med länkar:


Dec 07, 2021
PysselQvinnan gör succé igen!
25:27

Hur kan återanvänt miljösmart pyssel bli en business?

Lyssna på vad "The one and only: "PysselQvinnan" berättar. Vi hade otur med tekniken så ljudkvalitén är sisådär. Innehållet i vad PysselQvinnan berättar ger desto mer att tänka på! Varmt Välkommen till en halvtimmas inspiration!

/Carin Coach

Shownotes anteckningar med länkar:


Nov 23, 2021
Shoppa kompetens och skapa dig DITT eget WOW!
32:14

Shoppa kompetens och skapa dig DITT eget WOW, där du blir Wonderful Outstanding Winner!

I poddavsnittet berättar mina eminenta gäster, tillika kollegor, om hur WOW-konceptet skapar hållbarhet i tid, medvetande genom ett skräddarsytt helhetsupplägg där du äger din utvecklingsresa på bara en månad. Du plockar ihop din utveckling som vore du på ett varuhus där man bygger ihop sina egna möbler.

Gästerna Carina Ridenius, Elisabeth Bövik och Martin belyser sina respektive roller vad gäller – i tur och ordning – performance, dresscode och kundupplevelse, användarnyttan.

Sprid gärna avsnittet – gå in och lägg en kommentar på Viktigt på Riktigt:s sida på Podchaser.

Du har väl sett de fina chanserna JULKLAPP till henne, honom OCH Fars Dags- Chansen?! Presentkort på starten. Fråga oss om detaljerna. 15% rabatt fram till 15 november 2021. Klicka in och kika här WOW konceptet.

Ha en strålande dag, där du är!

/Carin Coach

Shownotes anteckningar med länkar:
Nov 09, 2021
"Vi har alla en poddradio inom oss!"
28:30

Poddavsnittet beskriver varför vi, Martin Lindeskog & Carin Coach, poddar tillsammans.

Uppsamling med tillbakablick och framåtblick - vad kan #positivpoddradio ge dig, du som lyssnar? "Sprida det goda ordet" - några nedslag, #hållbarhet, #ledarskap #självledarskap #vd #chef #ledare #julklapp #jalagen #jantelagen

Carin Coach berättar om första Coachboken "Ja-lagen" - där Jante får på nöten. (Del 1 av 3 i Coachtrilogin). Martin berättar mer om hur du blir sökbar på Google, hans berömda B.N.P.-verktygslåda och hur du kan haka på rummet "Viktigt på Riktigt" i Clubhouse kl 9:00 på fredagar.

Alltså hann vi inte med den utlovade övningen... Den får vi spara till framtida avsnitt! Välkommen att börja följa oss!

Passa på att gå ut och göra världen lite vackrare, lite bättre, lite roligare - för Du är ju där!!!

Shownotes anteckningar med länkar:


Oct 26, 2021
Christian fixar fettet!
30:23

Under hösten 2021 talar vi om hållbarhet ur olika synvinklar.

Följ med under marken, i rören och föreställ dig fettbomben i London som väger ton.

Dagens gäst

Det började med en stekpanna på LinkedIn. Christian Skantze berättar om hur Grease Fix, företaget som han äger och driver, arbetar med att bidra till en hållbarare livsföring genom medvetna handlingar.

Nu för tiden torkar Carin Coach ur sin stekpanna och tänker dagligen på Christian och hur gör hon med tallriken?

Martin Lindeskog, Nestor och Co-host, ”ständig sekreterare”, fixare kring både podden och Clubhouse på fredagsmorgnarna kl 9 – där samtalet om podden och hållbarhet fortsätter för den som kan och vill titta förbi.

Shownotes anteckningar med länkar:


Oct 12, 2021
VATTEN och NATUREN som identitet och Varumärke!?
59:24

Poddavsnitt #19 i podden Viktigt på Riktigt är det sista inför sommaren 2021. Lyssna på Varumärkesexperten Bo Melin från INNOVAFORM och min co-host och nestor inom podderi, Martin Lindeskog - när det hovrar - rör sig mellan land, hav varumärken, stentuff kappsegling med 17 dygn på Atlanten med en 65 fot båt och spinnaker på 400 m2 i kolmörk natt med 10 meters vågor: WOW!

Shownotes anteckningar med länkar:


May 21, 2021
ELD som låga och passion
53:27

Poddavsnitt #18 handlar om ELD där energin går som en löpeld och röd tråd genom samhällsutveckling tack vare gästen: David Tivemark som är ”Upptäcktsresande i filosofi” där han utforskar våra drivkrafter och magin i det Nätverkssamhälle som i en Nyrenässans växer fram världen över. Han beskriver SKIFTET där vi samskapar i ekosystem, mer organiserat som naturen och med uråldriga värden bevarade. Där vi människor samlas kring elden i en bättre mer utvecklad version av oss själva som gynnas av att vi vågar släppa sargen, tryggheten i det gamla, skapa nytt – samskapa på riktigt genom nya lekfulla former, där vi förkortar processerna på grund av att tiden – teknikutvecklingen går så fort så vi behöver shape up och ”fatta grejen” med själva livet! Ungefär så.

Ps. Det här är avsnitt 3 av 4 i miniserien om ELEMENTEN, som går fram till sommaren 2021. Till hösten väntar något nytt! Tack för att du delar och går in och ger oss en recension – mycket uppskattat!

Shownotes anteckningar med länkar:

May 07, 2021
Vad är jag?
57:45

Miniserien med de fyra elementen. Del 2/4 handlar om LUFT, där vi talar med Bengt Rudqvist om Visdomsdialog och därtill ALLT mellan himmel och jord. Co-host och nestor inom podderi – Martin Lindeskog – håller som vanligt i spakarna och vad sägs om en resa med flygande champagnekorkar, modevisning, mörk materia, ”Vad är jag – egentligen” och utsikten genom en sotarlucka!?

Shownotes anteckningar med länkar:


Apr 23, 2021
”Spegel spegel på väggen där”
01:02:19

Första avsnittet i serien om ELEMENTEN börjar med JORD. Elisabeth Bövik är gäst och delar med sig av sin enorma kompetens inom klädedräkter, färg och form genom historien. Här får du en gnistrande diamant att lyssna till, samtidigt som du tar dig en titt i spegeln! Vad sägs om: Moder jord, frossa, tidsålder, hållbart mode, färg & form i kropp och byggnader, arkitektur, Vita huset, Pompeji & Antiken, Europas vagga, sagorna, renhet, smuts, händerna i jorden - växande, klädkoder – Mode som ämne i skolan!? Vi hann inte dit; till Mode som ämne i skolan, utseendefixering, foton, selfies mm.

Hoppas du vill lyssna och återkoppla till oss. Vad vill du höra mer om?

Vi älskar din feedback! Tack för att du lyssnar så kul.

Shownotes anteckningar med länkar:

Apr 09, 2021
Sjätte sinnet – intuitionen tolkat genom Fatmir Seremeti och hans bok ”Från mörker till framgång”
57:09

Fatmir talar om inställning, ta beslut, attityd, barnets genuina sätt att fråga, vår rädsla för att göra fel, om författande och skrivprocessens läkande och utvecklande kraft. Om ”labelad” hemsida, talsyntes, poddlyssnande, ledarhunden Gibson, fördomar, vårt samhälles tempo, vår relation till tid, lyssnande och hur vi kan lära oss att tona in – upptäcka vår intuition, lyssna på vår magkänsla och styra mot mål. Hur det startar med respekten för dig själv och att våga.

Han har kammat hem medaljer i EM, VM och OS. Fatmir berättar mot slutet av timman om sitt arbete med Handiscover, 120 miljoner personer inom EU med funktionsvariation och hur han når VD-grupper, och ungdomar med sina föreläsningar baserade på boken.

Shownotes anteckningar med länkar:

Mar 26, 2021
Maria ger Mersmak till business!
32:37

Avsnitt #14 Maria Liljegren berättar om varför hennes Affärsnätverk Mersmak växer så det knakar pandemin till trots. Maria har kombinerat det bästa från alla affärsnätverk hon medverkat i och nu har hon skapat en verksamhet som bara växer! 

Hur är det möjligt? In och lyssna på Marias magiska nyckel, när Maria blir överraskad av Martin Lindeskog (co-host) och håll i dig, det här är startskottet för något nytt!

En Co-creation – on line med podd & Club House i ett modernt och nyskapande häng! Välkommen att lyssna! Välkommen att hänga på!

Och du – swisha till 123 156 94 25 – Ingen slant är för liten, så vi kan utveckla podden.

Shownotes anteckningar med länkar:


Mar 12, 2021
Öppna dörren till skönheten och SKOGEN
54:07

Vilken ära att få bada i skönhet och känsla av SPA och ”premiära” – premiär-podda med David Johansson i New Jersey, på andra sidan Atlanten. Att få lyssna till hur samtalet utvecklar tankar kring Sverige, det svenska, Nobel, Royal blue, Tre kronor, Trädkronor, Hockey och vardagslyx!

Ja, du hör här är en skön dans av stort och smått, högt och lågt med förankring i något så ursprungligt och djuriskt som lukt och doft. Hade det varit möjligt utan eminente Martin Lindeskog – nestor inom podderi? Knappast. Lyssna dig fram och hör vilka spännande och kreativa företag som nämns mot slutet.

Shownotes anteckningar med länkar:


Feb 26, 2021
Världsmästare, kartläsare i Ökenrally Tina Thörner, om känslans betydelse
48:52

Lyssna på när världsmästare i kartläsning och ökenrally, the one and only ”Lady Tina Thörner” berättar om hur det känns att flyga över sanddynerna. Hur man tar beslut, utan att veta säkert. Hur man står ut med misstag och hur man löser toalettbesök där ute i hettan.

Shownotes anteckningar med länkar:


Feb 12, 2021
Samtal med Christer Olsson om synen – se och inse
43:08

Ingress: Våren 2021 blir en rejäl tonartshöjning för podden Viktigt på Riktigt. Nu belyser vi respektive sinne ur ett professionellt perspektiv med unika, intressanta däribland världsberömda gäster.

Värt att tänka på för dig som lyssnar: Hur kan en podd bli ett redskap för dig, för er verksamhet, för ert varumärke?

Vad händer i elfte avsnittet:

GÄST: Christer Olsson – ”Fiskarsonen från Öckerö”, som med sälta och outsinligt engagemang förmedlar sitt budskap om livet och tillvaron som ett ”tillsammans-projekt”. Vad är det för skillnad att se och inse? Ingen kan som Christer utveckla tankarna, veckla ut orden så att vem som helst känner igen sig, tar till sig och kommer ihåg! Han berättar bland annat om sin senaste bok: ”Våga veckla ut dig!” och spännande beröringspunkter dyker upp i samtalet. T ex. fantastiske författaren och kärlkirurgen Rikard Karlsson, i vars bok, ”Konsten att möta sig själv och andra”, Christer har skrivit förordet. Vår tidigare kvart/poddavsnitt – får fritt breda ut sig och tack för att du lyssnar!

Carin Coach, ICF Master Certified Coach (International Coach Federation) över 3000 coachsamtal. 

Martin Lindeskog, Co – host och nestor inom podderi sedan 2006, i begynnelsen.

Interaction – utan Dig ”ingen podd”!

Tack för din interaction, med värdefull feedback, vad du tycker är viktigt. Dela gärna så fler kommer att tänka på vad som är VIKTIGT på RIKTIGT i deras tillvaro och liv. Swisha gärna en slant så vi kan utveckla podden vidare och skapa win-win-win! Vi kommer successivt berätta i sociala medier!

SWISH 123 156 94 25 #ingenslantarforliten

Dvs: Ingen summa är för liten, eller för stor – kom ihåg det! Vi ger mer! 

Shownotes – poddfakta på ett ställe.

Nya avsnitt: Fredagar jämn vecka kl 7 en kvart som växer våren 2021. Lyssna när du vill! Jingel Jim har skapat Jingeln och Klara Bladh (dotter till Carin) har skapat Artwork. Alla adresser, länkar till respektive avsnitt ligger prydligt i Shownotes. Skrolla bakåt.

Lyssna precis när du vill och sök oss ”Där poddar finns”! Börja följa oss - klicka ”här”!

Till sist… Börja med att göra dagen lite vackrare, lite bättre, lite roligare – Du är ju där! 

/Carin Coach SWISH 123 156 94 25 märk din SWISH med PODDEN

#ingenslantarforliten #tillsammans

Shownotes anteckningar med länkar:

Jan 29, 2021
Samtal med Janne Schaffer om hörseln
57:02

Ingress: Våren 2021 blir en rejäl tonartshöjning för podden Viktigt på Riktigt. Nu kommer respektive sinne att belysas ur ett professionellt perspektiv med unika, intressanta ibland världsberömda gäster.

Värt att tänka på för dig som lyssnar: Hur kan en podd bli ett redskap för dig, för er verksamhet, för ert varumärke?

Vad händer i tionde avsnittet:

GÄST: Janne Schaffer, världsberömd gitarrist som belyser hörselsinnet ur sitt yrkesperspektiv, med grymma stories! Janne berättar och vi lyssnar andäktigt och kvarten blir x 4 – ca 1 tim.

Carin Coach, ICF Master Certified Coach (International Coach Federation) över 3000 coachsamtal.

Martin Lindeskog, Co–host och nestor inom podderi sedan 2006, i begynnelsen.

Interaction – utan Dig ”ingen podd”!

Tack för din interaction, med värdefull feedback, vad du tycker är viktigt. Dela gärna så fler kommer att tänka på vad som är VIKTIGT på RIKTIGT i deras tillvaro och liv. Swisha gärna en slant så vi kan utveckla podden vidare och skapa win-win-win! Vi kommer successivt berätta i sociala medier!

SWISH 123 156 94 25 #ingenslantarforliten

Dvs: Ingen summa är för liten, eller för stor – kom ihåg det! Vi ger mer!

Shownotes – poddfakta på ett ställe.

Nya avsnitt: Fredagar jämn vecka kl 7 en kvart som växer våren 2021. Lyssna när du vill! Jingel Jim har skapat Jingeln och Klara Bladh (dotter till Carin) har skapat Artwork. Alla adresser, länkar till respektive avsnitt ligger prydligt i Shownotes. Skrolla bakåt.

Lyssna precis när du vill och sök oss ”Där poddar finns”! Börja följa oss - klicka ”här”

Till sist… Börja med att göra dagen lite vackrare, lite bättre, lite roligare – Du är ju där!

/Carin Coach SWISH 123 156 94 25 märk din SWISH med PODDEN

#ingenslantarforliten #tillsammans

Shownotes anteckningar med länkar:


Jan 15, 2021
Gäster som svarar på vad som är Viktigt på Riktigt
01:31

Ny säsong med rejäl tonartshöjning med riktigt viktiga sinnesupplevelser! Spegla dig i världsberömda gäster som tolkar sinnena ur respektive yrkesperspektiv.

Jämna fredagar, rivstart 15 januari 2021. Förbered dig med höstens serie – för din mesta upplevelse.

Vi tar det från början, som en repris och startar med hörseln. Vem kan det vara?!

Swisha (123 156 94 25) för poddens utveckling! Bidra till utveckling och win win win!

Vi redovisar i sociala medier och #ingenslantärförliten!

Swisha till 123 156 94 25 och märk med: Podden.

”Jingel-Jim” har skapat musiken och konstnären Klara Bladh har skapat artwork – äppleträdet där idéerna väcktes och fortsätter att utvecklas och växa fram!

Shownotes anteckningar med länkar:


Jan 10, 2021
Finns det ett sjätte sinne?
17:13

Redan avsnitt #8 i podden Viktigt på Riktigt, där vi pratar om intuition, aningar och annat ”skumt”… he he.

Min favoritbok Märk världen – en bok om vetenskap och intuition, tar plats liksom det kluriga och ofta omedvetna ÅTERFÖRINGSPROBLEMET - hur det inverkar på kommunikation mellan människor.

Hur gör (andra) djur! Här kommer ännu en favorit in… Vad skiljer oss människor från de andra djuren?

Plympennan! He he, skriva ner och tänka vidare om den tanke som jag nyss skrev. Ett sätt att fästa tanken, stanna tiden och reflektera – alltså se tillbaka omvandla, omsätta och se framåt!

Och en sak till… som skiljer oss från de andra djuren, tror jag- Vad tänker du som lyssnar?

Vi är så glada och tacksamma för alla glada tillrop, all interaction och utvecklande feedback som vi får och fått. Jättekul att höra vad du tycker är viktigt.

Gillar du det du hör så TACK för att du Swishar en slant till 123 156 94 25. Då är du med och bygger upp vårt utvecklingskonto för podden, som vi vill använda direkt så det kommer till nytta och ger win- win- win. Vi redovisar om ett år – vilken summa vi har fått in. Följ oss i sociala medier så kommer du att få se inspirerande exempel på vart pengarna går under 2021.

Carin: #callcarincoach kolla in www.carincoach.se

Martin: www.teaparty.media.

Swish: 123 156 94 25 – Ingen summa är för liten, eller för stor. Tack för Ditt bidrag!

Shownotes anteckningar med länkar:


Jan 08, 2021
Mustiga smaker – det lackar mot jul och Carin avslöjar en hemlis!
15:41

Lyssnarskaran träder in med sin support och interaktivitet, Camilla Linnér från Swedish Silence, Patrik Fröman med tips på cider och Robert Månsson med tips från tv-programmet ”Fråga Lund”. Carin avslöjar sin hemlis, berättar att hon varit på ”Nobelfest” (Holgers Konditori i Säffle) så vi glömmer tid och rum och först i nästa avsnitt kan vi sätta fingret på vad som är en Smakupplevelse!

Ha, ha! Vill du få en Royal upplevelse klicka på filmen som ligger här! Vad vore Säffle stad utan Holgers, Caroline & Sara med personal!?

Som sagt – utan Dig ”ingen podd”! TUSEN TACK! För rolig Interaction!

Vi är så glada och tacksamma för alla glada tillrop, all interaction och utvecklande feedback som vi får och fått. Jättekul att höra vad du tycker är viktigt och att du delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTIGT på RIKTIGT i deras tillvaro och liv. Podden utvecklas helst ihop med lyssnarskaran – om den väl hittar in och låter podd-dörren glida upp!?

BÖRJA FÖLJA! Så får du ett pling när nytt avsnitt är ute, kl 7 på fredagar jämna veckor. Det fina med podd är att du kan lyssna precis när det passar dig.

Häng på nu – för nästa år blir det andra bullar… det här är en uppvärmning… sista avsnittet för 2020 handlar om det sjätte sinnet som jag (Carin) kallar för intuitionen.

Carins webbplats - www.carincoach.se

Martins webbplats - EGO NetCast

Ha kul med oss – följ oss och connecta på sociala medier! LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter. #callcarincoach

Källor:

BOKTIPS: BONNIERS KOKBOK

Filmer:

Fråga Lund – 47 min in i sändningen om smaklökar på tungan:

Holgers Konditori i Säffle bjuder på Nobelfest med Royal inslag 10 december, som sig bör:

Holgers Konditori i Säffle kör hashtag #callcarincoach – i Coronatider

Shownotes anteckningar med länkar:

Doften som sinnenas doldis
16:57

Martin har sniffat upp barndomsminnen och kliver fram och berättar om suddisar och Thé.

Vi svävar över ämnet doft, lukt och likt ett professionellt coachmöte är syftet att du som lyssnar ska bli inspirerad och hitta dina svar.

Du får tips om andra poddar, adventskalendrar och ett par boktips på temat doft.

Interaction – utan Dig ”ingen podd”! TUSEN TACK!

Vi är så glada och tacksamma för alla glada tillrop, all interaction och utvecklande feedback som vi får och fått. Jättekul att höra vad du tycker är viktigt och att du delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTIGT på RIKTIGT i deras tillvaro och liv.

BÖRJA FÖLJA! så får du ett pling när nytt avsnitt är ute, kl 7 på fredagar jämna veckor. Det fina med podd är att du kan ju lyssna precis när det passar dig.

Häng på nu – för nästa år blir det andra bullar… och redan nu, nästa avsnitt handlar om SMAK! Vilka är dina favoritsmaker så här i advents-och snart juletider!?

Carins webbplats: www.carincoach.se

Martins webbplats: egonetcast.com

Ha kul med oss – följ oss och connecta på sociala medier! LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter.

#callcarincoach

Källor:

TVÅ BOKTIPS: Parfymen och Marcel Proust ”På spaning efter den tid som flytt…

Hjärnan Sjödén, Stellan s 105 citat. Brain Books.

Shownotes anteckningar med länkar:


Dec 11, 2020
”Där poddar finns”…hur känns det att höra den frasen?
16:03

Ingress: Premiäravsnittet #1 beskriver syftet med podden som heter: VIKTIGT PÅ RIKTIGT. För att för att få ut mest av lyssningen rekommenderas att du startar där.

Innehållsförteckning fjärde avsnittet KÄNSEL

Poddavsnittet handlar bl a om hur det kan kännas när vi inte hänger med på nyheter. ”Vaddå där poddar finns!?” Enligt Martin Lindeskog, experten på podderi, så är ca 50 % helt ovana vid att lyssna på en podd. Hur hittar man ens in!?

Jag, Carin Coach, ber honom fixa en ”Lathund” – 5 enkla steg som gör att man hittar in och kan börja lyssna. För då: ”Sesam öppna dig” – då får du, som lyssnare i den här podden, chans att reflektera över hur du använder dina egna sinnen när du t ex lyssnar på podden och hämtar in annan information under en dag! Du får också massor av boktips – kanske Julklappstips!?

Dessutom ”name droppar” jag tre personer: Christer Olsson, med sin nya bok, Elisabeth Bövik ”Dress for success”, och Maiwi Wernersson Säljcoach.

Interaction – utan Dig ”ingen podd”!

Avsnitten släpps kl 7 på fredagar jämna veckor. Vi är så glada för din interaction, din värdefulla feedback, vad du tycker är viktigt och hur du delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTIGT på RIKTIGT i deras liv och tillvaro.

BÖRJA FÖLJA! så får du ett pling när nytt avsnitt är ute!

OBS! KOLLA IN LÄNKARNA I SHOWNOTES som extra belysning till varje avsnitt – riktig BONUS!

Shownotes: webbadresser och relevant poddinformation ligger prydligt i Shownotes fr o m nr 1.

Vill du, gör som andra: #callcarincoach! +46(0)70/399 15 73 Carin är känd för att svara snabbt och återkoppla. Och hos Martin går också telefonsvaret på om han inte är tillgänglig.

/Carin Coach och Martin 

Shownotes anteckningar med länkar:


Fördjupning om känslan av hur orka med i tider som nu – Pandemi och novembermörker. Motståndskraft och återhämtning: begreppet resiliens benas ut.

Nov 27, 2020
Synen, citronen och lite till...
20:30

Ingress: Premiäravsnittet #1 beskriver syftet med podden som heter: VIKTIGT PÅ RIKTIGT. För att få ut mest av lyssningen rekommenderas att du startar där och läser shownotes som hör till, för mer information om Host och Co-host i podden, om Carin & Martin. I första podavsnittet ges lyssnaren dels smakprov på hur professionell coaching väcker tankar, skapar resultat och även hur en podd kan bli ett redskap för dig, för er som lyssnar i er verksamhet, för ert varumärke.

Du som lyssnar får alltså dubbelt värde, dels smakprov på professionell coaching och därtill inspiration till eget poddande. Kanske dags för Dig att ta Ditt nästa steg!?

Innehållsförteckning tredje avsnittet SYNEN

70 % av sinnescellerna finns i ögat. Äppleträdet utanför köksfönstret skapade 3 artiklar på LinkedIn, som kallas GENERATIONERNA. (Leta under artiklar i Carins LinkedIn profil) 

Hur tolkar vi all information som sköljer över oss en dag? Detaljer eller helhet? Fakta, analys. Kråkans epistemologi, 7-talet. Lärstil? Visuell? Auditiv (hörsel, förra poddavsnittet). Bilders påverkan. Ändra lite – ”Det små stegen som är de stora”, citat ur JA-lagen, interaktiv Coachbok som Carin Coach skrivit. Finns att beställa här! Yttre bilder som påverkar inre bilder – samspel.

”Gula citronens lilla resa” i poddavsnittet. Vad händer? He he!

Vad har vi gjort? Vad gör vi – KOLLA IN LÄNKARNA I SHOWNOTES som extra belysning!

1. Releaseparty v 42 Torsdag kväll kl 19, 16/10, 2020 Inspelat finns på You Tube

2. Premiäravsnitt för podden med syfte och mål. Fre kl 7 v 42

3. Hörseln fre kl 7 v 44

4. Synen fre kl 7 v 46

Interaction – utan Dig ”ingen podd”! Avsnitten släpps kl 7 på fredagar jämna veckor.

Vi hoppas på din interaction, att du ger oss värdefull feedback, vad du tycker är viktigt och delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTITG på RIKTIGT i Ditt liv och i deras tillvaro och liv.

Prenumerare på podden, så får du ett pling när nytt avsnitt är ute!

Shownotes Alla webadresser och relevant poddinformation ligger prydligt i Shownotes för avsnitt 1. Börja alltså prenumerera på oss så du slipper missa något avsnitt. Vill du, gör som andra: #callcarincoach! Carin är känd för att svara snabbt och lyssna. Därefter får du höra vad hon kan göra för dig, för er: +46(0)70/399 15 73

Du kan självklart lyssna på podden precis när du vill, klicka ”här”!

Till sist… Kära Lyssnare:

- Börja med att göra dagen lite vackrare, lite bättre, lite roligare – Du är ju där!

/Carin Coach och Martin

Shownotes anteckningar med länkar:

Nov 13, 2020
Hur Lyssnar Du?
19:47

Ingress: Premiäravsnittet #1 beskriver syftet med podden som heter: VIKTIGT PÅ RIKTIGT. Du kan alltid återvända till #1 och starta där. I poddavsnitten ges lyssnaren dels smakprov på hur professionell coaching väcker tankar och skapar resultat och även hur en podd kan bli ett redskap för dig, för er som lyssnar i er verksamhet, för ert varumärke. Du som lyssnar får alltså dubbelt värde, både nytta och inspiration. Kanske dags för Dig att ta Ditt nästa steg!?

Innehållsförteckning andra avsnittet

Carin Coach, Master Certified Coach enligt ICF (International Coach Federation) ICF MCC med över 3000 coachsamtal. Hon har mer än 20 års erfarenhet av olika coachtekniker, bland annat NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Carin omsätter sin kompetens för att du ska få ”provsmaka” lite av coaching och av NLP på ditt unika sätt. Hösten bjuder på en Sinnesresa, hörsel, syn, känsel, lukt, smak, och det sjätte sinnet – Carin kallar det intuitionen. Denna mustiga satsning börjar i oktober 2020 och fortsätter att utvecklas med gäster som står på kö.

Martin Lindeskog, Co–host och nestor inom podderi håller i rattarna och kommer med kluriga instick! Häng med från start och unna dig avsnitt på ca en kvart var fjortonde fredag. 

Interaction – utan Dig ”ingen podd”!

Vi hoppas på din interaction, att du ger oss värdefull feedback, vad du tycker är viktigt och delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTITG på RIKTIGT i deras tillvaro och liv.

Shownotes – poddfakta på ett ställe. Fredagar var 14:e dag, en kvart.

Jingel Jim har skapat Jingeln och Klara Bladh (dotter till Carin) har skapat Artwork. Alla adresser ligger prydligt i Shownotes – så börja följa oss bums och vill du, gör som andra: #callcarincoach! Carin är känd för att svara snabbt och lyssna. Därefter får du höra vad hon kan göra för dig, för er.

Lyssna på podden precis när du vill! Tips, gör det enkelt – börja följa, klicka ”här”!

Till sist…

Börja med att göra dagen lite vackrare, lite bättre, lite roligare – Du är ju där! 

/Carin Coach

Shownotes anteckningar med tidsmarkeringar till länkar:

05:24 - Jingel Jim

08:28 - Penna Möter Papper

08:37 - Utan Skygglappar

10:13 - Klara Bladh

10:33 - Carins artiklar på LinkedIn

12:10 - Madonna

12:30 - Shazam

14:45 - Apple Podcaster app

15:08 - Google...

Oct 30, 2020
Handen på hjärtat: Vad är VIKTIGT på RIKTIGT?
16:24

Ingress: Premiäravsnittet beskriver syftet med podden som heter: VIKTIGT PÅ RIKTIGT. Lyssnaren ges dels smakprov på hur professionell coaching väcker tankar och skapar resultat och även hur en podd kan bli ett redskap för dig, för er som lyssnar i er verksamhet, för ert varumärke. Du som lyssnar får alltså dubbelt värde, både nytta och inspiration. Vem vet, kanske dags för Dig att ta Ditt nästa steg!?

Innehållsförteckning första avsnittet

Carin Coach, certifierad coach (ICF PCC) med 20 års erfarenhet av olika coachtekniker, bland annat NLP (Neuro Lingvistisk Programmering). Carin omsätter sin kompetens för att du ska få ”provsmaka” lite av NLP på ditt unika sätt. Hösten bjuder på en Sinnesresa, hörsel, syn, känsel, lukt, smak, och det sjätte sinnet – Carin kallar det intuitionen. Denna mustiga satsning börjar i oktober 2020 och fortsätter att utvecklas med gäster som står på kö.

Martin Lindeskog, Co–host och nestor inom podderi håller i rattarna och kommer med kluriga instick! Häng med från start och unna dig avsnitt på ca en kvart var fjortonde fredag. 

Interaction – utan Dig ”ingen podd”!

Vi hoppas på din interaction, att du ger oss värdefull feedback, vad du tycker är viktigt och delar och ger så fler kommer att tänka på vad som är VIKTITG på RIKTIGT i deras tillvaro och liv.

Shownotes – poddfakta på ett ställe. Fredagar var 14:e dag, en kvart.

Jingel Jim har skapat Jingeln och Klara Bladh (dotter till Carin) har skapat Artwork. Alla adresser ligger prydligt i Shownotes – så börja följa oss bums och vill du, gör som andra: #callcarincoach! Carin är känd för att svara snabbt och lyssna. Därefter får du höra vad hon kan göra för dig, för er. 

Lyssna på podden precis när du vill! Tips, gör det enkelt – börja följa, klicka ”här”!

Till sist…

Börja med att göra dagen lite vackrare, lite bättre, lite roligare – Du är ju där!  

/Carin Coach 

Shownotes anteckningar med länkar:


Oct 16, 2020
Vad är Viktigt på Riktigt?
01:47

”Tillvaron tolkad genom ett sinne”

Podden är för Dig som är nyfiken på Ditt liv. Hur du upplever det nu och vad du vill göra med det.

Carin Coach (Carin H Bladh) bjuder på inspiration från sin mångåriga yrkesbana som professionell Coach (ICF PCC) med konkreta smakprov från bland annat NLP (Neuro Lingvistisk Programmering).

Starten går genom en sinnesresa – hur tolkar vi egentligen all information som sköljer över oss?

Co-host är Martin Lindeskog, nestor inom podderi och gästerna står på kö.

Med respekt för Dig, kära lyssnare och din dyrbara tid – så startar vi med avsnitt på ca 15 min.

Hoppas du vill följa oss, interagera – dela vidare till flera som vill upptäcka vad som är viktigt på riktigt i livet.

”Jingel-Jim” har skapat musiken och konstnären Klara Bladh har skapat artwork – äppleträdet där idéerna väcktes och fortsätter att utvecklas och växa fram!

Shownotes anteckningar med länkar:


Oct 03, 2020